6 - 7 Octombrie - Referendum pentru mentinerea legii lui Dumnezeu -

03.10.2018 07:19

Votând Da ,,casatoria dintre un barbat și o femeie" va fi înscrisă și în constituția României, așa cum există în multe tări din Europa și din lume, așa cum este în Cartea Sfântă a crestinilor – Biblia, cea mai citită carte din lume. Noi crestinii ortodocși cinstim casatoria așa cum ne-a dat-o Hristos care o binecuvântează prin Taina Sfintei Cununii. Căsătoria dintre un barbat și o femeie: „este o taină! Iar taina aceasta mare este; iar eu zic în Hristos şi în Biserică” (Efeseni 5, 32).

Fraților, nu vom lasa România,  Gradina Maicii Domnului, să se transforme intr-o Sodomă si o Gomoră. Nu va lasați intimidați de diversiunea lansată cu Consiliul U.E, fiecare țara are dreptul și este suvarană să stabilească regimul casatoriei, referendumul este legal, casatoria dintre un barbat și o femeie a fost aprobată de parlament și trebuie prin vot să fie validată de popor, nascocirile și fantasmagoriile nelegiuiților vin înca o data să ne demonstreze cum lucrează diavolul în om.

Fraților, diavolul urăşte casatoria dintre un barbat și o femeie și  familia rezultată din ea fiindcă ea este un grup instituit de Dumnezeu cu un sistem educaţional şi preventiv, răbdător, binevoitor, iertător, plin de încredere și apropie de Dumnezeu, dovedit de istoria noastră că este cel mai bun pentru că asigură nasterea de prunci, fiindcă educaţia din familia plină de iubire, de raţiune şi de religiozitate, ca elemente esenţiale la realizarea şi finalizarea unor metode corecte de creştere a copiilor, este cea mai benefică şi eficientă pentru că ea împlineşte planul şi lucrarea lui Dumnezeu.

Prin ea, am rezistat mii de ani, prin ea am trecut prin greutăți, planul și lucrarea Lui ne-au fost scut.

În zadar casatoriei dintre un barbat și o femeie și familiei tradiționale i se proroceşte și dorește pieirea, aceasta este dorinţa diavolului răspândac de forme noi de relaţii neconvenţionale, în zadar fiindcă Dumnezeu a creat casătoria și familia şi El o binecuvintează. Cine este răbdător, iubitor şi binevoitor reuşeşte. Sigur nu există padure fara uscături și om fara pacate, dar modelul lasat de Dumnezeu este unic, din casatoria dintre un barbat și o femeie țâșnește viată, miracolul nașterii, prin ea Creatorul și poporul său populează pamântul. Copilul îl cunoaște pe Iisus când mama, putrându-l in pântec primește Sfânta Împartasanie. Nimic nu este mai înalțător, mai nobil și mai sfânt  decât un barbat și o femeie cu copiii lor, fețele lor sunt luminoase copii sunt îngeri care le spune Mamă și Tată, dând slavă și mulțumire lui Dumnezeu, pentru că au chipul și asemărea lui Dumnezeu.

Venind la vot cele peste 16 milioane de credincioși, vom împlini dorința poporului roman și voia lui Dumnezeu. Venind la vot vom intra în istorie, acum când sarbatorim 100 de ani de la Marea Unire.

Generația noastră va fii mândria generaților viitoare, iar cei care ne-au denigrat vor fi rușinea neamului fie ei invațati, bogati, oameni sus pusi, politicieni, ziaristi, farisei, oameni lipsiți de scrupule, oamenii forțelor gay, care au făcut pact cu diavolul. Sfântele Scripturi vorbesc despre ei când scriu despre Sodoma și Gomora, orașe ale homosexualității, orașe ale pacatului, orase gay.

„Sodoma era plină de veselie şi petreceri, de banchete şi beţie. Pasiunile cele mai josniceşti cele mai brutale erau fără frâu. Belşugul ce domnea în tot locul a dat naştere la lux şi mândrie. Lenevia şi bogăţia au dus la iubirea de plăceri senzuale şi carnale care au făcut-o pradă uşoară ispitelor lui Satana... Deşi aveau înaintea lor exemplul oamenilor dinainte de potop şi cunoşteau felul în care mânia lui Dumnezeu s-a manifestat în nimicirea lor, cu toate acestea ei au mers pe aceeaşi cale a nelegiuirii" scrie Ellen G. White  „Patriarhi şi profeţi cu privire la distrugerea Sodomei şi Gomorei".
Dumnezeu a hotarat distrugerea lor, pentru ca in locuitorii acelor cetati nu mai erau prezente resturi de bine, puteri de intoarcere spre bine, rezistente impotriva raului, puteri de franare a raului si de cainta pentru el. In seara in care Lot i-a gazduit pe cei doi ingeri, trimisi de Dumnezeu sa-i vesteasca distrugerea cetatii, locuitorii Sodomei, tineri si batrani, s-au apropiat de casa lui si au strigat: "Unde sunt barbatii care au intrat la tine? Scoate-i ca sa ne impreunam cu ei”. Lot va incearca sa-i readuca pe calea dreptii, dar fara rezultat. In momentul in care sodomitii au incercat sa sparga usa, ei au fost loviti de ingeri cu orbirea, semn ca de vreme ce ochiul mintii este orbit, ochii trupesti nu mai au niciun folos.

Şi am trimis pe Lot (în Sodoma), care a zis poporului său: Faceţi o imoralitate fără precedent în lume? Vă satisfaceţi dorinţele cu bărbaţi în locul femeilor; cu adevărat sunteţi nişte neruşinaţi"(Coranul7:80-81)

Sa ne aducem aminte ca desi Dumnezeu vestise distrugerea cetatii Ninive, pocainta locuitorilor din ea, Îi intoarce planul. "Atunci Dumnezeu a vazut faptele lor cele de pocainta, ca s-au intors din caile lor cele rele. Si i-a parut rau Domnului de prezicerile de rau pe care li le facuse si nu le-a implinit" (3, 10). Dumnezeu a fost multumit cu doar trei zile de pocainta pentru atat de multe nedreptati. Acelasi lucru s-ar fi putut intampla si in cazul Sodomei si Gomorei daca ar fi fost pocainta.

Acesta este si motivul pentru care Lot locuia in Sodoma. Sfantul Ioan Gura de Aur ne descopera ca Dumnezeu a randuit ca Lot sa locuiasca in Sodoma pentru a vindeca bolile locuitorilor din aceasta cetate. Insa, cei ce vietuiau in aceasta cetate, nu numai ca nu s-au lasat vindecati, ci s-au facut si mai rai. Dumnezeu a pierdut nu numai locuitorii si cetatile, ci si tot ce rasarea din pamant, ca prin pieirea lor si nerodirea pamantului, sa se aminteasca vesnic de rautatea celor ce au trait acolo.

Daca nu vom fi lipsiti de pocainta și rugaciune Dumnezeu va veghea neincetat asupra noastra.

Vom reuşi împreună să menținem nestirbită casatoria și familia tradițională, așa cum am reușit cu  educaţia creştină a copiilor, religia în școli, a generaţiilor viitoare de cetăţeni ai Împărăţiei cerurilor, precum este voia lui Dumnezeu şi ea, prin creştini, va dăinui.

Iisus Hristos ne-a învăţat şi ne-a poruncit dragostea şi iubirea ca temelie a familiei şi relaţiei creştine, iar noi ne iubim tara și neamul, pentru ca nu sunt ale noastre ci ale urmasilor noștrii și urmașilor urmasilor noștrii în veac, prin asta ne iubim stramoșii și copiii și pe Dumnezeu.

Slujiţi lui Dumnezeu, veniți la Referendum și votați Da, ca să vă educaţi bine generaţiile viitoare, slujire pentru voi, slujire pentru copiii voştri, slujire pentru familiile voastre, slujire pentru biserică, slujire pentru semeni, slujire pentru naţiune, slujire pentru oameni: ,,Căci Domnului Hristos slujiţi!”

La copii educaţia spirituală nu se întâmplă pur şi simplu, ea nu este rodul unei întâmplări. Educaţia spirituală are loc pentru că voi, părinţii, barbat și femeie aţi decis să păşiţi pe acest drum în propria familie, aţi hotărât să nașteți copii și să ajuţi copiii să crească în dragoste faţă de Dumnezeu, pentru ca la rândul lor ei, copiii voştri de azi şi părinţi de copiii mâine, să transmită aceiaşi credinţă adevărată din tată în fiu, copiilor pe care îi vor avea, urmare a darului lui Dumnezeu.

Copiii noştrii sunt în mâinile lui Dumnezeu, grozav şi mobilizator mesaj pentru cei ce vor să-şi crească copiii întru Domnul. Cel mai minunat lucru este să-şi creşti copilul în frică de Dumnezeu, să-l ajuţi să-L cunoască şi să-L iubească pe Dumnezeu.

Este minunat pentru un creştin adevărat să ştii, să constaţi şi să te bucuri că după cuvintele Mama și Tată printre primele cuvinte rostite de copilul tău sunt o rugăciune dintr-o inimă curată şi sinceră înaintea lui Dumnezeu şi nu înjurături sau alte banalităţi şi vulgarităţi.

Nu-i aşa că atunci poţi face pentru prima oară în viaţa micuţului tău deosebirea între educaţia şi creşterea creştină faţă de alte modalităţi de creştere şi educare desprinse din morală şi conştiinţa lumească, care-i invată de la vârstă fragedă că mama este barbat, ori ca tatăl este femeie?!

Peste 16 milioane de creddincioși ortodocși, 3,2 milioane de credincioși de alte confesiuni, se roagă la Dumnezeu să ne lumineze și sa megem la Referendum. Biserica suntem noi. Referendumul nu face decât să împlinească legea lui Dumnezeu, casatoria dintre un barbat și o femeie.

Numai crestinii ortodocși ar putea aduce la referendum 16 milioane de voturi, asta trebuie să știe toți cei care  ne sfidează și  cei care nu sustin referendumul, pentru a nu se pune rău foțele obscure externe și interne, dintre ele  mass-media aservită care sabotează promovarea aspiratiilor noastre, ei nu ne-au dau spatiu de emisie la televiziune, ei  ne opresc manifestațiile de promovare a participarii la referendum, ce nu înteleg, încă,  ei: cu 77,35% din voturi creștinii ortodocși din românia sunt o fortă pe care nu poți să o ignori, iar la referendum ceilalti credinciosi de alte religii și confesiuni nu vor vota decât cu Da – casatoria dintre un barbat și o femeie, iar ei înseamă peste 3 milioane de votanți.

Noi voi birui pentru că întotdeauna ,,Cu noi este Dumnezeu”, iar casatoria și Familia sunt instituții divine daruite nouă de Dumnezeu, fiindcă numai un barbat și o femeie asigură viata și permanenta lumii.

Ce-ați zice dacă și noi cei credincioși  93,56% o să întoarcem spatele celor care ne atacă deschis ori mascat, celor care sabotează refendumul, CNA, forțelor de ordine care nu ne lasă să ne desfasurăm Campania, ne alungă, ne haituiesc, și mass-mediei, televiziunilor, care aduc pe micile ecrane oameni care iau în zeflemea o nazuință a românilor, credinta și traditia ca valori milenare, lor o să le spunem: nu ne mai interesează de voi, plecati mincinoșii spurcati. Cu cine mai dialogați?  Am vazut aroganța umor ziariști, din presă, radio și televiziune, impertinența lor, lipsa de respect pentru poporul roman, pentru nazuintele lui.

Noi vrem  căsătoria dintre un barbat și o femeie, ei preferă legatura dintre parteneri de același sex, noi vrem o familie traditională că a mosilor și stramoșilor nostrii, ei preferă surogatele Gay, noi spumen că din casatorie se nasc copiii noștrii, îngerii lui Dumnezeu după chipul și asemanarea lui Dumnezeu, ei vor să îi fure, fiindcă 2 barbati, sau 2 femei care fac sex, oricât s-ar forța nu dau rod,  ca să-i prefacă în spuncăciuni după asemanarea lor cu diavolul care le-a întunecat mințile.

Ce ziceți dacă de acum unele televiziuni, emisiuni, ziare, o să fie  lipsite, pe motiv de credibilitate de audiență, care va mai fi imaginea voastră în lume, ce spuneți televiziuni dacă 3 luni anuntăm că inchidem televizoarele, că renuțam la voi, dragi ziariști, dragi oameni de televiziune, renunțăm la abonamentele pe care le platim, de unde mai mâncati o pâine, cine vă mai da bani pe reclama, să știți ca noi putem trăi fara voi, voi fara noi nu sunteți decât nimic, zero.

Oameni buni să mergem la Referendum și să votăm Da ! Așa să ne ajute Dumnezeu. Amin (postat pe fb de ioan monahul)