BINECUVÂNTARE SAU BLESTEM !

05.10.2018 07:52

MERGETI LA REFERENDUM VOTATI DA! Aveți dreptul la libertatea asumată de a fi crestini și alegeți Binecuvântarea, alegeti viitorul României, al copiilor voștrii, nu lasati pe alții să-l decidă, spuneți DA  la Referendum !

Mulți dintre români – crestinii SPOIȚI, necredincioșii JALNICI si fariseii FAȚARNICI– strigă BLASFEMIATOR, pe 6-7 octombrie RĂSTIGNIȚI-L,RĂSTIGNIȚI-L! IAR IISUS LE  RASPUNDE:

 O, GENERAȚIE ÎNCONȘTIENTĂ nu Ma plangeti pe Mine, ci pe voi plangeti-va si pe copiii vostri.

AVERTISMENTUL DUHOVNICILOR: Cine nu participă la Referendum sau nu votează DA săvârșește păcat împotriva Duhului Sfânt, păcat care nu se iartă nici în lumea aceasta, nici în cealaltă. Mergeti la referendum și vă mântuiți. Mănăstirea Petru Vodă alărui de toată societatea conștientă de marea primejdie care poate aduce  prabușirea  natiunii românești vă cheamă să-l mărturisiți pe Hristos votând pentru familia lăsată de Dumnezeu – bărbat și femeie.

Doar venind la Referendum 6 milioane dovedim ca ne pasă și ca înțelegem împortanța momentului.

„Mântuieşte, Doamne, poporul Tău şi binecuvântează moştenirea Ta, biruinţă binecredincioşilor creştini asupra celor potrivnici dăruieşte şi cu Crucea Ta păzeşte pe poporul Tău.” Ce însemnă binecredincioși – creștinii care prin faptele lor își dovedesc atașamentul pentru lucrarea, poruncile și legile lui Dumnezeu. A veni la Referendum și a vota Da, este misiunea lor care să ne aducă biruința.

Acesta este imnul nostru de smerenie și de credință, noi mergem la vot, iar Dumnezeu face o minune pentru România și vom avea biruință asupra celor potrivnici Votând Da la Referendum. Mântuieşte, Doamne, poporul Tău şi binecuvântează moştenirea Ta, biruinţă binecredincioşilor creştini asupra celor potrivnici dăruieşte şi cu Crucea Ta păzeşte pe poporul Tău.” Începutul acestei rugăciuni este preluat din Psalmul 27. În Vechiul Testament, prin cuvântul „popor” se înţelegeau numai mărturisitorii credinţei adevărate, oamenii cei credincioşi lui Dumnezeu. „Moştenirea” era tot ce îi aparţine de fapt lui Dumnezeu, era avuţia lui Dumnezeu, aşa cum este Biserica lui Hristos în Noul Testament. Moștenire însemnă totodată și Casatoria dintre un barbat și o femeie, însemnă Famillia tradițională.

Rugându-ne pentru mântuirea poporului lui Dumnezeu (a creştinilor) atât pentru muncile veşnice, cât şi pentru nenorocirile pământeşti, noi ne rugăm Domnului să binecuvânteze, să trimită harul Său şi darurile Sale întregii Biserici şi să o întărească lăuntric, să binecuvinteze pe poporul care apară credința, care apără copiii României, care apăra casatoria dintre un barbat și o femeie, care apără România de mâine.

Doar venind la Referendum 6 milioane dovedim ca ne pasă de copiii  noștrii și de România de mâine.

Doar venind la Referendum 6 milioane ca să votăm, potrivit conștiinței noastre de creștini, pentru apararea  minții și sufletului copiilor noștrii, dovedim credința strămosească.

Doar venind la Referendum 6 milioane putem dovedi că ne pasă de viitorul României și de copiii ei.

Doar venind la Referendum 6 milioane pentru casatoria dintre un barbat si o  femeie, dovedim că suntem românii, ca suntem crestinii, care au înțeles primejdia care stă să naruiască familia și neamul

Doar venind la Referendum 6 milioane putem dovedi că dorim ca fii și ficele noastre au dreptul să mai poată învața ca există un tată și o mama ca temei al vieții noastre, ca ne iubim strămoșii, tradiția și țara, că suntem vrednici de neamul în care ne-am nascut dintr-un barbat și o femeie.

Doar venind la Referendum 6 milioane putem dovedi că o casatorie dintre un barbat și o femeie este un dat din moși strămosi, o poruncă a lui Dumnezeu și baza suveranității noastre nationale, pentru că definirea constitutională a casatoriei dintre un barbat și o femeie înseamă aparaea libertății noastre, a culturii noastre, a civilizatiei noastre și a concepției de viață românesti. Pentru că orice minoritate își poate trai în libertate propriului stil de viată, fără însă a impune majoritații poporului roman dictatul ideologic al revolutiei sexuale introduse deja prin propaganda în educația copiilor nostrii.

Doar venind la Referendum 6 milioane vom dovedi ca dorim ca generatia de mâine trebuie să fie apărată de reeducarea propusă de lesbiene, gay, bisexuali și transgender.

Doar venind la Referendum 6 milioane vom dovedi ca referendumul este al românilor, al celor trei milioane de semantari care cerut modificarea constitutiei pentru definirea casatoriei, dar și al celor care vin să îi sprijine, al celor peste 6 milioane care vor aproba definirea casatoriei ca act intre un barbat și o femeie

Doar venind la Referendum 6 milioane vom putea onora și mai bine sacrificial marii generații a unirii prin reafirmarea suveranității și unității nationale obtinută prin victoria la referendum.

In aceste momente grele pentru tara noastra, când totul pare nociv, pierdut si fara intoarcere, cand tara este bantuită și pângarită de asaltul și nerusinarea fara precedent a unora care vor să ne oprească religia, sa schimbe educatia copiilor nostrii, să sfarâme familia, mica biserică a lui Dumnezeu, să ne schimbe vocabularul și să stearga din el cuvintele barbat și femeie, mama și tată, când minoriarii ca lesbiene, gay, bisexuale și transgender (LGBT), Accept,  CNCD, vor să schimbe România în Sodoma și  Gomora,  am considerat oportun sa fac un indemn la rugaciune catre Bunul Dumnezeu, „Mântuieşte, Doamne, poporul Tău şi binecuvântează moştenirea Ta, biruinţă binecredincioşilor creştini asupra celor potrivnici dăruieşte şi cu Crucea Ta păzeşte pe poporul Tău”  considerand ca doar El ne mai poate face sa constientizam, ca daca nu ne trezim acum, în ceasul al 12-lea, din frumoasa noastra patrie nu va mai ramane nimic.

Ce înseamnă să fii român în sensul creştin?

Mărturisitori crestini, români – ştim că zilele acestea, prin Referendum și participarea la vot, sunt decisive pentru familie și casatorie  – Înaintașii nostrii s-au dat pe sine cu bucurie în acest adevăr de jertfă în duhul lui Dumnezeu. Dacă astăzi nu vom avea o jertfă pe măsura înaintaşilor noştri nu vom schimba nimic și vom pierde șansa de a lasa copiilor și nepoților nostrii o familie cu copii provenită din casatoria unui barbat cu o femeie, pentru că  din păcate astăzi,  foarte greu se trezeşte în om sentimentul frăţietăţii, al smereniei, al sentimentul sacrificiului…românii tac, rabdă, se smeresc, dar nu se lasă călcati în picioare.

Între Darurile lui Dumnezeu pentru oameni, darurile instituite de Dumnezeu pentru omul creeat după chipul și asemanarea lui, darurile pe care trebie să le apărați voi în aceste zile sunt Casatoria și Familia. Aceasta instituție a Casatoriei și Familiei a fost stabilita în rai pentru fiecare barbat și pentru fiecare femeie. Ea nu este instituție pamântească ci divină, nu este a guvernelor, a statelor, a partidelor politice, este înstituție fendamentală stabilită de Dumnezeu. Ea vă apartine, ea apartine aparține neamului nostru, trebuie ca voi – astazi- să o păstrați.

Casatoria și famila tradițională nu se negociază, apărați-le marturisindu-le la vot prin da.

Dacă nu înţelegem Ţara şi Neamul în lumină creştină, atunci nu ne vom lupta într-un duh şi cu un ajutor duhovnicesc de izbândă. Dacă nu simţi Ţara ca fiind darul lui Dumnezeu, cum a spus şi Sfântul Voievod Ştefan cel Mare – „Moldova n-a fost a strămoşilor mei, n-a fost a mea şi nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri şi a urmaşilor urmaşilor voştri, în veacul vecilor”, atunci nu facem nimic, nu mişcăm pe nimeni în jurul nostru…și rămânem generația rusinii.

Acum apărăm România într-un razboi duhovnicesc contra forțelor diavolului, voi o puteți pastra asa cum ne-a dat-o El, mergând la Referendum, mergând la Vot și spunând Da, nu spuneți Da guvernului, lumescului, oamenilor, ci spuneți Da lui Dumnezeu. Voi sunteți marturisitorii Lui, sunteți ucenicii lui, acesta este un act de natură divină și cei care raspund chemarii Lui, care  Îi urmează Calea, care spune Adevarul, care sprijină Viata și care respecta instituțiile daruite de El, Familia și Casatoria, întrați în rândul milioanelor de martiri care primesc Cununa Împarației Lui.

Să citim istoria strămoşilor noştrii – sfinţi şi martiri –, mai ales a celor din perioada trecută, care au dat o jertfă extraordinară pentru ca noi astăzi să avem o viaţă creştină, să avem libertate, un viitor.  

Astazi la Referendum să începem cu noi înşine, să ne întrebăm care este relaţia noastră concretă cu Dumnezeu, cât Îi dăm noi lui Dumnezeu, că Dumnezeu ni L-a dăruit pe Însuşi fiul Său în chip de jertfă. Mai avem noi, oare, puterea și dorința de a ne jertfi? Rugați-vă la Dumnezeu să va lumineze.

Este nevoie să ne adâncim în noi, să punem în lucrare ceea ce Dumnezeu a pus deja în noi, să pastram darurile Sale.

E nevoie, la ora actuală, să ne dăm mâna unii cu alţii ca într-o unitate de duh şi de simţire. Mergeti la Referendum și nu va rușinati de cruce, să mergem cu Hristos împreună şi aşa vom înţelege ce înseamnă Ţara, Neamul și viitorul României! Că El și nu cu puterile omeneşti vom soluţiona ceva. Într-un om al lui Dumnezeu, într-un preot cu har, într-un ofiţer, medic, professor, într-un muncitor și agricultor, înt-un om simplu ori într-un mare demnitar politic cu frica de Dumnezeu – lucrează și Dumnezeu în el.

Aşadar, o biserică să fie sufletul tău! Un altar de jertfă pentru Dumnezeu să fie familia ta!

Să fie un duh de unitate între tine şi ceilalţi, pentru că doar aşa ne vom trăi autentic credinţa noastră! Să ştim, acum,să folosim forţa martirică a înaintaşilor noştri!

Atunci nu o să fim numai 6 milioane de oameni care vin la Refendum, cât ne cer cârmuitorii, o să fim mult mai mulți, toți cei nascuți din femeie și care vor să demonstreze (așa cum au facu-o de mii și mii de ani înaintașii lor) că mamă și tată nu sunt cuvinte banale, ele sunt sfinte pentru noi; ca barbat și femeie, ca soț și soție, nu pot fi nicidată înlocuite cu partener 1 și partener 2, cum se încearcă să se facă acum cu pe cetificatele de casatorie; cum niciodată parinte 1 și parinte 2, de pe certificatele de naștere, nu pot înlocui un barbat și o femeie soț și soție,  care prin casatorie devin un singur trup și  pot să devină pentru copiii lor Mama și Tată, după exepmlul Sfintei Treimi.

Esenţial este să nu ne rezumăm la vederea misiunii noastre de credincioși,  din afară a societăţii, ci prin lucrarea noastră in cetate. Sa mergem la Referendumul pentru suflet. Adevăratul sens al vieţii nu este nici în plan politic, nici economic, nici financiar şi nici măcar cultural, ci în plan spiritual, iar casatoria și familia creeație a lui Dumnezeu, au dimensiunea lăuntrică a vieţii și aceasta  este cea care ne dă nouă adevăratele bucurii şi adevăratele împliniri.

Nu vedeti cât de teamă le este, nu vedeți câte minciuni debitează, de la revolutie până acum n-am vazut mai multe neadevaruri și dezinformari, televiziunea, presa, în spatele carora se ascund interese murdare, mint cu nerușinare. Dezbaterile lor nu ne dau minute suficiente de informare de la cei care incearcă, mesajele noastre sunt bruiate și distorsionate de oamenii minciunii, macar prin Referendum să pastrăm intacta, nealterată, curată și nepatată Instituția Casatoriei.

Tocmai fiincă le este teamă ei incearcă să distrugă ce există sfânt de secole, că soț și soție pot fi un barbat și o femeie, o fac fiincă se tem  și vor  ca puterea familiei, leagănul și izvorul omenirii, să fie marginalizată, iar imaginea familiei de tip nou, dintre 2 barbati, 2 femei, să distrugă  puerea de moralitare și constiintă pe care a avut-o întodeauna casătoria și familia noastră tradițională. Relatia sexaulă dintre 2 sau mai multe persoane de același sex nu înseamna nici casatorie, nici familie.

Se atacă credinţa, se atacă Biserica, preotul, personalităţile noastre de toată frumuseţea şi adâncimea, şi noi stăm nepăsători? E nevoie de jertfă, de frăţietate, de participare, de înrâurire sufletească. Trebuie să ne pese ce ce se va întâmpla. Iată că mai sunt oameni cărora le pasă, iar cei cărora le pasă trebuie să se adune și să voteze Da,  nu se poate altfel.

Pe pământ necredincioşii au construit şi ei o biserica a lor lumească, în care stau expuse păgânării, pângănituri şi distrugerii, oamenii care se închină zeilor şi idolilor lui satan așezați la tot pasul, sex, homosexualitate, lesbianism, zei răi la suflet, cruzi, nemiloşi, pătimași, sălbatici, cumpliţi, oameni ai propiului dumnezeu lumesc care dezonorează, necinstesc, pătează, profanează, întinează. Ei trăiesc lumescul în paradis pământesc, iubesc clipa blestemului sălăşluită într-un adăpost portativ şi demontabil şi nu le pasă dacă devastează, dacă nimicesc şi pustiesc, dacă masacrează şi zdrobesc, binele lor trecător (caci voi pieri la Judecata lui Hristos) le este religie şi în numele ei aduc nenorociri şi fac ticăloşii şi de aceia deschid şi ridică în tot locul altare în sălaşuri păgâne.

Sunt numeroase atacuri şi ameninţări asupra căsătoriei, există un atac pe care l-am putea numi politic, un atac legislativ asupra căsătoriei, un atac social la adresa căsătoriei şi un un atac moral împotriva căsătoriei, ele constau în mişcările pentru drepturile femeilor lesbiene, mişcările pentru drepturile homosexualilor, pentru schimbarea de sex pe cheltuiala statului, pentru educatia homosexuală şa.

Pentru cei care nu vor veni la Refendum, pentru cei potrivnici, pentru bicotași fac urmatorul avertisment: Stați acasă și o să plângeti când vor veni sa vă ia copii creștini și să-i dea la o familie de homosexuali pentru că va-ti învațat copiii să spuna Tatal nostru și Înger îngerașul meu, stați acasă și dormiți pâna când o să fiti judecati ca duceți copii la biserică și nu la o paradă gay, stați acasă și nu votați pâna când o să fiti chemati la scoală și muștruluiți că-i învațati pe copiii voștiri să vă spuna mama și tată în loc de parinte 1 și 2. Nu, nu sunt fabulații ci fapte petrecute cu semeni de-ai noștrii în tarile care nu au stipulată în constituție  casatoria numai între un barbat și o femeie, unde copiii crestinilor pentru aceste ,,carente în educatie,,  au fost dați la homosexuali să-i educe.

Dacă nu trece referendumul pretențiile minorității LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transgender) din România se vor amplifica și o să ajunțeti o minoritate majoritară condusă după legile lor și o să fiți intergati în comunități LGBT.

Victoria creştină nu este ca o victorie lumească. Dumnezeu nu a învins lumea ca un mare comandant, ca un mare luptător, ci printr-un act de smerenie. Aşadar, să ne smerim şi noi! Ceasul de faţă cere un timp de jertfă în chip smerit! Ceasul de față cere ca smeriți si cu gândul la Hristos să mergem la vot. Să nu fim nepasatori, să participam la referendum, uniti vom reuși!

Dumnezeu să ne ţină uniţi în duhul strămoşilor noştri, să fim mai curajoşi în mărturisirea adevărului de credinţă, să avem şi noi un duh eroic în faţa provocărilor vremurilor de astăzi, homosexual,ateiste şi de orice altă natură, în faţa atacurilor împotriva Bisericii şi a românismului, a casatoriei și a familiei!

Să ne prezentăm cu demnitate identitatea noastră de creştini şi de români şi să dăm un mesaj şi celor care vin după noi, să le fim un bun exemplu în ceea ce priveşte continuitatea de jertfă şi credinţă, nădăjduind totodată că neamul nostru va avea destin şi va avea viitor! Votați Da! Așa să ne ajute Dumnezeu ! Amin ( postat de ioan monahul)