Oare ne este nouă dat sa facem din România mosilor și stramosilor nostrii cetatea Sodomei și Gomorei?

04.10.2018 07:37

Oare este generația noastră atât de cazută și pacatoasă încât să ne pedepsească Dumnezeu?

Oare ne este dat nouă ca generatia noastră să fie numită în istoria neamului - generația rușinii?

Fratilor, sa  aparam Casatoria dintre un barbat și o femeie și Familia nestirbite, aceasta așteaptă Dumnezeu de la noi,  acesta așteaptă de la noi generațiile viitoare, aceasta este lucrarea pe care trebuie să o împlinim la Referendumul din 6-7 octombrie. Nu va lasați amagiti de aparențe, nu va fi ușor! Cele trei milioane care au semnat referendumul să mai ia cu ei un prieten care n-a semnat, aceasta este ascultarea noastră față de Dumnezeu spre binele copiilor nostrii.

Daca toți cei care se numesc credincioși, dacă toți crestinii exita numai în statistici și nu în fapte, dacă nu vom avea taria si credința martirilor foarte posibil să eșuăm !

Dacă  nu credem cu adevarat in valorile noastre tradiționale, dacă uităm de strabuni, dacă nu ne ridicăm la curajul și devotamentul lor în vremea primejdiilor care să distrugă țara, dacă nu ne ridicăm la nivelul vitejiei lor în batalii vom pierde România, vom pierde intituțiile noastre fundamentale tradiționale Casatoria și Familia, iar copiii nostrii vor pierde reperele de bază ale unității noastre, dreptul de a avea Mamă și Tată.

Oamneni buni dușmanul este perfid, are viclenia diavolului, iar copiii nostrii vor fi primele victime ale cruzimii fiarei care îi va contamina cu viroza, cu lepra, cu cancerul lor sexual promovat de Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transgender.

Fraților, sa mergem la Referendum, valorile noastre nationale sunt pericol, să apăram copiii României, sa aparam Casatoria dintre un barbat și o femeie, familia tradițională.

Fratilor, să artăm ca Viitorul României nu poate fi revoluția  sexuala promovată de LGBT(Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transgender)

Spuneți-le Piei satano! Așa cum a facut-o și HRISTOS IISUS când a fost ispitit.

Sfântul Apostol Petru, în a doua sa epistolă, spune că „.. Dumnezeu a osândit la pieire şi a prefăcut în cenuşă cetăţile Sodoma şi Gomora, ca să slujească de pildă celor ce vor trăi în nelegiuire... “  

Dumnezeu va osândi la pieire și sufletele unora ca aceștia, dar ale noastre că nu am avut credința de a le apăra… fiindă lipsa noastră de reacție, nepasarea noastra dă  camp liber de manevră celor ce deturnează educația copiilor nostrii. Spre ce aflam dintr-o conferință tinită de ei în fata unor elevi, a unor copii din România, acum și aceste zile:

,,Hetero, sacro, romantic și pan-sexual nu mă întreba ce înseamnă, vreau să vă faceți voi exercitiile!” vine si le spune elevilor un om monstrous, într-o așa zisă conferință pentru apararea dreptului femeilor, patronată de ACCEPT varful de lance al LGBT.

Iată și un Extras din manualul pentru clasa a III a  introdus în școlile din Vrancea de către LGBT(Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transgender)

,,Cum te cheamă”  ,, Laura”  ,, De ce nu te cheamă Matei? ”  ,,Pentru că sunt fetiță”  ,, Și ce dacă ești fetiță? Te poate chema Matei”

Vedeți ce vor să facă din copii nostrii lesbiene, homosexuali !

,, Ce vrei să te faci când vei fi mare? ”  ,, Topmodel”  ,, Aaa...Deci nu vrei să ai copii”  ,, Ba da! ”  ,, Pai de ce? Asta înseamnă să stai la cratiță și să faci cumparaturi. Mai bine fa-te tată! ”  ,,Pai cum să mă fac tată dacă sunt fetiță? ”  ,,Și ce dacă ești fetiță? Te poți face tată! Ce nu-ți place să joci fotbal? ”

Deci, o fetiţă – sex feminine -  nu mai are nicio importanţă că este fetiţă, ea poate să se numească Matei, în cuplu de 2 femei, chiar dacă este fetiţă. În lecţia respectivă fetiţa era încurajată că poate avea şi nume de băiat chiar dacă ea îşi susţinea punctul de vedere că se numeşte Laura, dar este educată înca din clasa a III-a că poate fi barbatul în cuplul de lesbiene.

Iată de ce trebuie să consfințim în constituție - casatoria dintre un barbat și o femeie -

Toti parintii trebuie sa-si creasca copiii pen­tru Dumnezeu… Daca pruncii carora le-ai dat nastere pri­mesc cresterea cuvenita si prin grija ta sunt povatuiti la virtute, aceasta va fi inceputul si temelia mantuirii tale, si, pe langa rasplatile pentru faptele tale bune, vei primi mare plata si pentru cresterea lor. (Sfantul Ioan Gura de Aur)

Cea mai buna mostenire pe care pot sa o dea parintii copiilor este buna crestere. Aceasta are mult mai mare valoare decat toate bogatiile si bunurile pamantesti… (Sfantul Sfintit Mucenic Vladimir al Kievului)

Copiii minori sunt atrasi de LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transgender) si de tot felul de asociații ale lor, precum Accept, la lectii și conferinte de educație fara accepul parinților care s-au revoltat și iată ce se întâmplă: Statul român DĂ în JUDECATĂ 26.000 de părinţi, din Vrancea, care au îndrăznit să-și apere copiii de educaţia HOMOSEXUALĂ

Părinții vor fi judecaţi de către Consiliul Naţional pentru Combaterea (CNCD) Discriminării, la reclamaţia unui transsexual şi a Asociaţiei ACCEPT  care promovează drepturile LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transgender). Consiliul este partener oficial al ACCEPT va dați seam ce judecată dreaptă face

Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării a organizaţiei părinţilor din judeţul Vrancea, care are nu mai puţin de 26.000 de membri, a inspectorului şcolar din acelaşi judeţ, a unui ierarh al Bisericii Ortodoxe Române, a decanului baroului Vrancea şi a purtătorului de cuvânt al Coaliţiei pentru Familie. Toţi aceştia au fost reclamaţi la CNCD de către un transgender, care le-a vorbit, în februarie, la 300 de elevi din Vrancea despre faptul că identitatea de gen şi orientarea sexuală sunt două lucruri diferite, şi ACCEPT, un ONG care promovează drepturile persoanelor LGBT (Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transgender) din România.

De remarcat că ACCEPT este partener oficial CNCD într-un proiect amplu de combatere a discursului religios în ţara noastră. Care vor ajunge să ne împiedice să mai mergem la biserica, să ne ia credința și sufletul.

Aceasta şi pe fondul adoptării în această vară a Hotărârii de Guvern 365/2018, care dispune introducerea în manualele şcolare a ideologiei de gen, fără dezbatere publică, fără ca părinţii să fie întrebaţi şi fără ca cineva să-şi pună problema încălcării interesului superior al copilului prin manipularea lui la o vârstă la care nu are discernământul necesar de a decide singur.

Aceeaşi Hotărâre de Guvern mai anunţă că prin ordin al ministrului educaţiei se vor introduce în curricula şcolară noţiuni privind „egalitatea de gen” „creşterea gradului de conştientizare a copiilor şi tinerilor cu privire la prevederile legale din domeniul egalităţii de şanse între femei şi bărbaţi”. Ultima formulare sugerează, practic, că tinerii vor fi educaţi mai degrabă prin ameninţarea urmărilor legale în cazul nerespectării reglementărilor privind egalitatea de gen.

Ce însemnă asta, că vor să înlature din mintea copiilor noștrii notiunea de barbat și femeie si să stearga din vocabular cuvintele mamă și tată.

Pas cu pas de zece ani această ideologie pătrunde în şcoli fără a fi supusă discuţiei publice, fără ca nimeni să fie informat că acest lucru se întâmplă. Întregul nostru sistem, chiar dacă acum nu este vizibil, se va schimba pe aceste coordonate. Copiii de la clasa zero până la clasa a XII -a vor avea de învăţat un nou vocabular, o nouă realitate antropologică, vor învăţa ceva care le va contrazice tot ceea ce învaţă în mediul familial.

De exemplu cursul Fundaţiei Accept care se numeşte „Curs pentru combaterea discriminării LGBT în liceele din România”, care este un curs pentru educaţie pro homosexual, introducerea acestui gen de cursuri se face prin protocoale semnate direct cu conducerea liceului – ocolind inspectoratul şi Ministerul Educaţiei Naţionale și programa școlară.

Organizaţia de părinţi din Vrancea este chemată la judecata CNCD după ce a protestat că pe 24 februarie elevilor de liceu din Focşani le-a vorbit un transsexual, fara acordul parinților despre experiențele lui homosexuale,  despre faptul că „identitatea de gen și orientarea sexuală sunt două lucruri diferite, care se pot combina în orice fel posibil”. Iată pasaje din ce le-a spus conferenţiarul transsexual celor 300 de elevi, adunaţi sub pretextul unei dezbateri despre discriminarea femeilor şi violenţa domestică: „Cred că este extraordinar de recompensator să facem exercițiul să gândim dincolo de binaritatea masculin-feminin, pentru că fiecare avem în noi, fie că e 0,1%, fie că e 70%-80%, din genul pe care îl/se consideră celălalt; și la fel de bine, și la fel de valabil, sunt acele identități care se numesc non-binare, care nu aparțin nici genului masculin, nici genului feminin, s-ar putea să aparțină amândurora în proporții diferite și variabile sau niciunele”.

„Identitatea de gen și orientarea sexuală sunt două lucruri diferite, care se pot combina în orice fel posibil. Eu acum mă identific ca un bărbat trans. Hetero, sacro, romantic și pan-sexual nu mă întreba ce înseamnă, vreau să vă faceți voi exercitiile!”.

Care exerciții – homosexualitate și lesbianism – parinți i-au trimis la școală și scoală îi educă, iar CNCD – cheamă in judecată parinții, nu școala.

„Am avut relații de lungă durată cu femei pe care le-am considerat heterosexuale, pentru că eu – și asta vreau să fac mențiunea pentru că persoanele trans s-au săturat să fie reduse la corpul lor, la organele lor genitale; nu vrem să fim reduși la asta. Genul e aici (arată spre propriul cap). Dar există persoane trans care sunt heterosexuale, care pot fi homosexuale și care sunt homosexuale”.

Cu alte cuvinte, femininul și masculinul sunt artificiale, nicidecum naturale.

Ce fel de parinte este acela care poate asista indiferent la «contaminarea» propriului copil cu asemenea notiuni?! Ce fel de pedagog este cel care le poate vorbi, cu seninatate, prescolarilor si scolarilor despre firescul relatiilor cu persoanele de acelasi sex? De ce acceptam, in mod pasiv, toata aceasta avalansa a raului care ne vizeaza in mod direct copiii?

Reușita Referendumului va aduce statului român o ECONOMIE de 254 milioane de euro! Așa-i că nu vă așteptați? Explicația: 
Ministerul Educației a aprobat deja în buget suma de 72 de milioane de euro pe 2018 (proiectul este pe 5 ani) reeducării părinților și a profesorilor în spiritul ideologiei transgender (adică fiecare poate să-și aleagă genul). Dacă referendumul va fi validat (minim 6 milioane de români la urne), vom avea ”bărbat și femeie” în Constituție și proiectul Ministerului nu va mai fi pus în aplicare pentru că ar încălca legea fundamentală a țării. Astfel, statul român va face o economie de 254 milioane de euro (4 ani x 72 milioane de euro = 288 milioane euro minus 34 milioane euro (costul Referendumului) = 254 de milioane de euro ECONOMIE! Încă o dovadă că referendumul este extrem de important și util pentru societatea românească!

Când o cunoscută ziaristă germană a accesat pagina de internet a unei mari firme de consultanţă din München, a găsit felul acesteia de a se prezenta ca fiind cel puţin neobişnuit. Toţi angajaţii firmei respective erau fotografiaţi goi puşcă, iar deasupra stătea scris sloganul: “Noi nu vă ascundem nimic”. Primul gând al ziaristei a fost că prezentarea era neaşteptată, dar îndrăzneaţă şi originală. Chiar în acel moment şi-a dat seama că în spate, fiica ei de opt ani, se uita de asemenea pe ecranul ordinatorului. Evident, a schimbat cu o mişcare bruscă imaginea de pe ecran. Fetiţa a spus doar atâta: “E ruşinos!“. Dar, a argumentat mama ei, nu este nimic rău în a vedea oameni dezbrăcaţi, în fond “şi noi mergem des la saună împreună cu prietenii noştri, iar acolo nimeni nu poartă haine“. “Şi asta e ruşinos”, a răspuns fetiţa.

Reacţia fetiţei a fost atât de neaşteptată, încât ziarista s-a sfătuit în aceeaşi zi cu soţul ei, dacă nu cumva modul libertin în care ei s-au hotărât să-şi crească copila este greşit. Spre mirarea ei, a aflat că bărbatul ei nu era deloc fericit cu felul lor de viaţă, pe care-l accepta cu greu, doar pentru a-i face ei pe plac. În acel moment, mărturisea ziarista într-un interviu radiofonic, a simţit că lumea întreagă să prăbuşeşte. “Fiecare clipă a vieţii are pentru mine un sens numai prin familia mea. În acea zi mi-am dat seama că eram pe punctul de a pierde încrederea soţului meu şi respectul fetiţei mele. Aş fi putut să declanşez o catastrofă iremediabilă prin lipsa mea de tact şi încăpăţânarea de a duce o existenţă pe care o consideram modernă şi rafinată.” Gândindu-se mai departe la cele spuse de fetiţă, ziarista a înţeles că a trecut mult timp de când nu a mai auzit şi nici nu a mai rostit cuvântul “ruşinos”. Noţiunea dispăruse cu totul, nu exista, nu apărea în nici un concept de viaţă, nu-şi mai găsea nici o justificare. Pe vremuri, în copilărie, bunica ei din Munţii Bavariei spunea adesea despre ceva ce era împotriva bunului-simţ că este ruşinos şi în consecinţă nedemn de a mai fi repetat.

Ziarista a luat hotărârea de a schimba tot ceea ce făcuse până atunci, chiar dacă prietenii s-au îndepărtat de ea şi de familia ei, i-au luat în râs, i-au numit fundamentalişti şi i-au povăţuit să-şi lase barbă şi să umble desculţi. În următoarea duminică cei trei s-au dus la biserică. O bisericuţă mică, la marginea oraşului, departe de tot ceea ce făceau ei într-o zi liberă. A fost, povesteşte mai departe ziarista, “prima duminică când am simţit apropierea celor pe care-i iubesc şi că sensul cuvântului “familie” s-a concretizat într-o formă pe care sper că aş putea să o înţeleg. Nu m-am mai rugat din copilărie lui Dumnezeu şi pentru prima dată în viaţă m-am rugat pentru soţul meu şi pentru fetiţa mea“. Nu ştiu dacă o duminică petrecută într-o biserică reprezintă cu adevărat o convertire. Nu ştiu ce s-a întâmplat mai departe cu această familie. Ştiu însă că Dumnezeu nu lasă niciodată ziua întrebărilor să apună fără răspuns şi că viitorul va fi un început în căutarea speranţei adevărate.

Adam şi Eva au descoperit că sunt goi după ce au mâncat din pomul cunoştinţei binelui şi răului. Le-a fost ruşine. Ce timpuri sunt acelea când ruşinea primilor oameni nu mai contează, când goliciunea a devenit semnul îndrăzneţilor? Îndoielnică îndrăzneală. Goliciunea nu este simbolul care vesteşte că nimic nu mai este ascuns. Dimpotrivă, mesajul devine neclar, estompat de senzaţionalul prezentării, supus unor norme superficiale unde o judecată dreaptă nu mai este posibilă. Cât de multe poate ascunde un corp expus gol!? Ne lăsăm furaţi de aparenţe. Nu există nici o garanţie că neruşinarea şi setea de senzaţional sunt sinonimele sincerităţii, pacatul și nebuia lui. Ne falim pe strazi cu parade, de homosexuali, vrem să schimbam mentalitți după gândirea noastră falsă, vrem să șocam, în loc să plângem și să ne ascumdem goliciunea trupească și sufletească, în loc să ne smerim, sa ne pocăim.

Totuşi, aflăm mângâiere şi în această lume unde promiscuitatea e stilizată în apoteoză a libertăţii desăvârşite şi a îndrăznelii nemărginite. Un copil de opt ani rosteşte judecata dreaptă a delicateţei uitate. Este celebrată schimbarea către sensul real al libertăţii.

“Te slăvesc pe Tine, Părinte, Doamne al cerului şi al pământului, că ai ascuns acestea de cei înţelepţi şi de cei pricepuţi şi le-ai descoperit pruncilor“ (Luca 10, 21). Amin.(postat pe fb de ioan monahul)