Rugaciune la cruce

26.08.2015 18:35

Prietene îți mulțumesc că exiști ! Sa ai o viața bunecuvântată. Azi postez Rugaciune pentru prieteni ca să o folosiți și voi. Cat timp am lipsit, prietenii au lucrat cu folos și eu m-am rugat pentru ei și Domnul ne-a auzit. Constat azi că suntem mai mulți, unii au s-au adaugat și au venit alaturi de noi, alții au adaugat prieteni credincioși și grupuri pline de credinta la care să postez.

 

Multi au distribuit postările mele așa că acum ne vom ruga mai mulți, unii pentru alții cu iubire frățească. Rugați-va pentru cei dragi vouă din familie si din afara, cu aceiași rugaciune pentru prieteni rugați-vă și pentru dușmani fiindca ei sunt prietenii voștrii, ei va dau încercarile prin care să va mântuiți, să-i iubim.

 

Rugăciunea mea zilnică pentru   prieteni. 

Doamne, Ți-i prezint pe prietenii mei pentru ca sa-i binecuvantezi, sa-i ocrotesti si sa le arati cum sa traiasca. Tu care stii cum traiesc ei, stii ceea ce îi preocupa, ceea ce simt, ceea ce gandesc, ceea ce le lipseste si ceea ce-și doresc. Tu care stii când plâng, când râd, când sunt in singuratate; ocroteste-i, protejeaza-i, întăreștele  inimile ca sa mearga mai departe, insoteste-i intotdeauna. Si pe mine invata-ma sa simt ceea ce simt ei.Pentru ca Tu ai fost, Doamne prietenul nostru cel mare si neconditionat dintotdeauna! Mă rog astazi pentru prietenii mei si pentru mine,  pentru prietenia care ne uneste, binecuvanteaza-ne si intâmpina-ne cu dragostea Ta. Toate le cer în numele Prietenilor mei si ai Tai Fiu iubit, Iisuse Hristoase.

 

Prietene, nu pot să-ţi ofer soluţii pentru toate problemele vieţii, nu am răspunsuri pentru orice îndoială şi temere, dar pot să te ascult şi să particip la zbuciumul tău. Nu pot să schimb trecutul şi nici viitorul tău, dar pot să-ţi descopăr frumuseţea de a trăi în prezent alaturi de Dumnezeu.Nu pot să te opresc să nu te împiedici, dar pot să îţi ofer mâna, să te ajut să te ridici. Bucuriile, victoriile şi succesele tale, nu sunt ale mele, dar sunt foarte bucuros când te văd fericit. Nu judec deciziile pe care le iei în viaţă, mă limitez să te susţin, stimulându-te şi ajutându-te, dacă îmi vei cere. Nu pot să-ţi fixez limitele activităţii tale, dar îţi ofer şansa necesară pentru a spera mai mult. Nu pot evita să suferi când o durere îţi rupe sufletul, dar pot fi alături de tine şi pot suferi împreună cu tine. Nu pot să-ţi spun cine eşti şi nici cine ar trebui să fii …pot numai să te iubesc aşa cum eşti şi să fiu prietenul tău. Îţi mulţumesc că exişti! Amin.

Dumnezeu iubește pe cei Ce-L iubesc pe El și pe semeni. Pe facebook Ioan Lixandru are puțini prieteni, dar în suflet poartă prietenia pentru milioane de potențiali prieteni pe care îi așteptă alături de noi, cei putini de astăzi. Să ne rugăm unii pentru alţii cu iubire frăţească!